Kaivukonetyöt ja kiviainestoimitukset

Pohjois-Savo
Yhteystiedot

Maan­muokkaus

Metsäkuljetus Hyväriset tarjoaa maanrakennusta Pohjois-Savon alueella. Teemme kaivukoneilla koneellista maanmuokkausta yksityis- ja yritysasiakkaille. Toimialueeseemme kuuluu mm. Pielavesi ja lähikunnat Keitele, Tervo, Maaninka.

Maanmuokkauksen ja metsäojien kaivun osalta yrityksemme pääasiallinen toimeksiantaja on UPM Metsän franchising yritys Nälkäviulu Oy. Lisäksi asiakaskuntaamme kuuluvat yksityiset metsänomistajat.

Kunnostettu metsätie Pohjois-Savossa

Teiden rakennus ja kunnostus

Metsäautoteiden rakentaminen ja kunnostus on ollut osa yrityksemme toimialaa jo 80-luvulta saakka. Kokemuksen teiden rakentamiseen voidaan perustellusti olevan tuhansien kilometrien mittainen. Yksityisteiden kunnostuksia teemme myös vuosittain.

Rakennamme tiet nykyaikaisella kalustollamme. Voimme tehdä tien kokonaisurakkana tai aliurakoitsijan roolissa. Rakentamamme tiet ovat pääasiallisesti metsäautoteitä ja pienempiä ajoväyliä. Teemme kaivukoneillamme myös ojitusta.

– teiden pohjarakentaminen

– teiden parannustyöt

– ojitus ja ojien kunnostus

Pientalojen pohja­rakennus­työt

Palveluumme kuuluu pientalojen pohjarakennustyöt. Teemme pohjarakennustöitä pääosin yksityisille kotitalouksille. Ota yhteyttä, kun etsit ammattitaitoista pohjatöiden tekijää Pohjois-Savon alueella.

– omakotitalojen pohjatyöt

– autotallien pohjatyöt

– pihateiden pohjatyöt

Juuri valmistunut talon pohjarakennustyo.

Kiviaines­toimitukset

Teemme kiviaineskuljetuksia Savon Kuljetukselle alihankintana. Kuljetukset kohdistuvat pääosin Pielaveden seudulle. Kuljetamme maa-ainesta niin tienrakennustarpeisiin kuin omakotitalojen työmaille.